Under the Dome Seizoen 1

underthedomes1pv02

Under the Dome is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In de serie worden de inwoners van het stadje Chester’s Mill plotseling afgesloten van de buitenwereld, wanneer een enorme mysterieuze, onzichtbare koepel over de stad valt. Al snel blijkt dat de koepel ondoordringbaar is en niemand de koepel in of uit kan. Veel bewoners raken in paniek, al is er een kleine groep die probeert de vrede te bewaren. Zij gaan op zoek naar het geheim en doel van deze ‘Dome’, terwijl ze ondertussen meer van elkaar te weten komen dan hun lief is…

Under the Dome Seizoen 1 is vanaf 2 april te koop op DVD en Blu-ray!

Wij geven Under the Dome Seizoen 1 weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie schreef het boek waarop deze serie gebaseerd is? Je kan meedoen tot en met 14 april 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

29.3.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!