The Night Before

thenightbeforepv01

The Night Before is de nieuwe komedie van de makers van This is the End, Bad Neighbours en regisseur Jonathan Levine (50/50, Warm Bodies). Jeugdvrienden Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) en Chris (Anthony Mackie) gaan elk jaar samen los op kerstavond. Nu ze allemaal volwassen zijn, komt er een einde aan deze traditie. De vrienden willen er voor de laatste keer een onvergetelijke avond van maken en zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball – het meest legendarische Kerstfeest in New York – te gaan. Website: www.facebook.com/NightBeforeNL

Vanaf 3 december in de bioscoop!

Wij geven 2x twee vrijkaarten voor The Night Before weg en 2x The Interview op DVD. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie speelt de rol van Ethan? Je kan meedoen tot en met 15 december 2015. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

30.11.2015
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!