The Fifth Estate

thefifthestatepv03

In The Fifth Estate volgen we Daniel Domscheit-Berg, een vroege aanhanger en collega van Julian Assange. De film bekijkt de eerste jaren van de website WikiLeaks, die leidden tot het publiceren van een aantal controversiële informatielekken. Het plotse succes van de website bracht zijn makers onmiddellijke bekendheid en transformeerde de informatiestroom van media. Naast Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl en Carice van Houten zijn er rollen weggelegd voor Laura Linney, Anthony Mackie, David Thewlis, Peter Capaldi, Dan Stevens en Alicia Vikander.

The Fifth Estate is vanaf 21 november te zien in de bioscoop!

Wij geven 3x twee vrijkaarten voor The Fifth Estate weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke acteur speelt de rol van Julian Assange? Je kan meedoen tot en met 30 november 2013. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

18.11.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!