Snowpiercer

snowpiercerpv02

Het is 2031. Een nieuwe ijstijd heeft bijna het gehele menselijke ras uitgeroeid. Aan boord van sneltrein ‘snowpiercer’ razen de laatste overlevenden non-stop de aarde over. In de achterste wagons houden de armste reizigers zich op in een getto. Zij snakken naar de weelde van de voorste wagons, waar de rijke elite zich ophoudt. Met de getergde Curtis voorop hopen ze zich een weg naar voren te kunnen vechten. Revolutie is onvermijdelijk! Het epische science fiction-spektakel Snowpiercer van regisseur Bong Joon-ho vertelt een meeslepende parabel over een strijd van underdogs en overheersers. Het script, vol zinderende actie, scherpe dialogen en zwarte humor, is minstens zo snel als de ‘snowpiercer’ zelf en wordt gecompleteerd door adembenemende sets. Onder de ijzersterke cast bevinden zich onder meer Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt en Octavia Spencer.

Snowpiercer draait vanaf 3 april in de bioscoop!

Wij geven 3×2 vrijkaarten voor Snowpiercer weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: In welk jaar speelt de film Snowpiercer zich af? Je kan meedoen tot en met 14 april 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

31.3.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!