Room

roompv02

Room is zowel een boeiend verhaal over gevangenschap en vrijheid als een schets van de fantasieën van een kind en een indringend portret van familiebanden en vastberadenheid. Gebaseerd op de gelijknamige bekroonde bestseller van Emma Donoghue, in het Nederlands vertaald als ‘Kamer’. Regisseur Lenny Abrahamson (Frank) blijft trouw aan het boek en weet tegelijkertijd Jack, Ma en hun bijzondere wereld op een intense, aangrijpende manier naar het witte doek te vertalen. Deze ontroerende film toont aan dat de liefde voor je kind zelfs de meest vreselijke omstandigheden overwint. Website: www.roomfilm.nl

Vanaf 3 maart in de bioscoop!

Wij geven 2x twee vrijkaarten voor de film Room weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie speelt de rol van Ma? Je kan meedoen tot en met 15 maart 2016. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

2.3.2016
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!