Rizzoli & Isles Seizoen 3

rizzoliisless3pv02

Rizzoli & Isles is de populaire drama/misdaadserie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van bestseller auteur Tess Gerritsen. Op 19 maart brengt Warner Bros. Home Entertainment alweer het derde seizoen van deze spannende serie uit op DVD. Rizzoli & Isles gaat over twee jonge vrouwen, detective Jane Rizzoli (Angie Harmon; Law & Order) en medisch onderzoeker Maura Isles (Sasha Alexander; NCIS, Yes Man), die samen een killer team vormen. De vrouwen werken zij-aan-zij aan de grootste misdaadzaken van Boston en zijn ook in hun privéleven sterk met elkaar verbonden.  Het geduld van de fans wordt beloond met de DVD box van het complete derde seizoen. Kijk nu alle 15 afleveringen in een keer, wanneer je maar wil, zonder reclameonderbrekingen!

Rizzoli & Isles Seizoen 3 is vanaf 19 maart te koop op DVD!

Wij geven Rizzoli & Isles Seizoen 3 op DVD weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke actrice speelt de rol van Jane Rizzoli? Je kan meedoen tot en met 30 maart 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

16.3.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!