Red 2

red2bluraypv02

Frank Moses (Bruce Willis) brengt zijn team van voormalige CIA-agenten wederom samen, dit maal om een vermiste kernbom op te sporen en uit te schakelen. Ze moeten alleen eerst de man die het wapen heeft ontworpen (Anthony Hopkins) bevrijden uit een zwaarbeveiligde psychiatrische inrichting… In RED 2 bundelen Hollywoodveteranen Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins hun krachten om samen met Mary-Louise Parker en Byung Hun Lee de wereld te behoeden voor een dreigende kernramp.

Red 2 is nu te koop op Blu-ray en DVD!

Wij geven 2x de Blu-ray van Red 2 weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke acteur speelt de rol van Frank Moses? Je kan meedoen tot en met 5 januari 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

20.12.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!