Pompeii

pompeiipv01

Pompeii 3D is een spectaculaire en avontuurlijke rampenfilm, gebaseerd op de meest beroemde vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis. Met in de hoofdrollen Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland en Jared Harris.

Milo is een slaaf die zich uitstekend weet te verweren tijdens een gevecht. Hij is zo goed dat hij het weet te schoppen tot gladiator en naar Pompeii wordt gestuurd om daar te vechten in de arena. In Pompeii wordt hij verliefd op de mooie Cassia. Zij moet echter trouwen met Senator Corvus. Wanneer de vulkaan Vesuvius tot een enorme uitbarsting komt en de stad wordt verwoest, moet Milo de strijd aangaan met de Senator en zijn onderdanen. Zal het hem lukken om te overleven en zijn Cassia te redden van de verwoesting?

Pompeii draait vanaf 17 april in de bioscoop in 3D!

Wij geven vier mooie dvd pakketten weg met daarin de films The Eagle en Warrior. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie is de regisseur van Pompeii? Je kan meedoen tot en met 30 april 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

14.4.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!