Need for Speed

needforspeedpv01

In Need for Speed 3D heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Wanneer Dino hoort van zijn plannen, besluit deze een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Met alle gevolgen van dien. Need for Speed, een sensationele adrenaline productie in 3D van DreamWorks Studios en gebaseerd op de gelijknamige succesvolle games van EA.

Need for Speed is vanaf 13 maart te zien in de bioscoop!

Wij geven 5x twee Need for Speed vrijkaarten weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke acteur speelt de rol van Tobey Marshall? Je kan meedoen tot en met 25 maart 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

10.3.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!