Life of Pi

Life of Pi

Beleef het bijzondere levensverhaal van de Indiase jongen Pi in dit werkelijk visuele meesterwerk van Oscar winnaar Ang Lee. Na een schipbreuk belandt Pi (Suraj Sharma) op een reddingsboot met een gevaarlijke Bengaalse tijger. Samen worden ze geconfronteerd met tegelijk de schoonheid en wreedheid van de natuur.

Life of Pi is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Canadese schrijver Yann Martel en vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke overlevingstocht van de jonge Pi op zee. Life of Pi is een betoverende, epische 3D ervaring, die het publiek zal inspireren, raken en meevoeren naar een plaats van ontdekkingen, die men nooit zal vergeten.

Life of Pi is nu te koop op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray!

Wij geven tweemaal de Blu-ray van Life of Pi weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie is de regisseur van Life of Pi? Je kan meedoen tot en met 31 juli 2013. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

10.6.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!