Krampus

krampuspv03De horror-comedy Krampus van Legendary Pictures, laat de donkere kant van Kerstmis zien. De familie van Max (Emjay Anthony) krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven. Website: www.krampusfilm.nl

Vanaf 10 december in de bioscoop!

Wij geven 2x twee vrijkaarten voor Krampus weg en 2x The Grinch op DVD. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie speelt de rol van Sarah? Je kan meedoen tot en met 22 december 2015. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

7.12.2015
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!