Kick-Ass 2

kickass2pv02

Nu Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) wereldberoemd is geworden met zijn idiote maar moedige superheldenacties, ontstaat er een spontane groep van nieuwe self-made superhelden met maskers, die allemaal de wereld willen redden… Deze nieuwe groep, ‘Justice Forever’, staat onder leiding van de badass kolonel Stars and Stripes (Jim Carrey) en ook Kick-Ass sluit zich aan. Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) is herboren als ‘The Mother F%&*^r’ en wil wraak nemen op Kick-Ass en Hit Girl, vanwege de moord op zijn vader. Hiervoor schakelt hij de hulp in van zijn eigen groep gemaskerde bad guys.

Kick-Ass 2 is vanaf 22 augustus te zien in de bioscoop!

Wij geven 4x twee vrijkaarten, een horloge en een rugzak van Kick-Ass 2 weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie speelt in Kick-Ass 2 de rol van kolonel Stars and Stripes? Je kan meedoen tot en met 5 september 2013. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

19.8.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!