Jobs

jobsbluraypv02

Steve Jobs (Ashton Kutcher) groeit op in San Francisco en is vanaf kleins af aan gek van technologie. Na de middelbare school leert hij Steve Wozniak (Josh Gad) kennen. De mannen delen de liefde voor innovaties en computers en besluiten gezamenlijk Apple op te richten. Dankzij een forse investering van de steenrijke Mike Markkula (Dermot Mulroney) maakt het bedrijf grote sprongen. Ze ontketenen eigenhandig een technologische revolutie. Dankzij de grote successen, maar ook de flinke tegenslagen, zien we de bevlogen pionier van zijn beste maar ook de meest donkere kant.

Jobs is nu te koop op Blu-ray en DVD!

Wij geven 2x de Blu-ray van Jobs weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke acteur speelt de rol van Steve Jobs? Je kan meedoen tot en met 5 januari 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

20.12.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!