Elysium

elysiumpv05

In het jaar 2154 bestaan er twee klassen: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium, en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde. Max (Matt Damon) is de enige persoon op Aarde die voor gelijkheid kan zorgen tussen deze twee werelden. Hij onderneemt een gevaarlijke missie naar Elysium waar hij het moet opnemen tegen Secretary Delacourt (Jodie Foster), om zijn eigen leven, en de levens van iedereen op Aarde te redden.

Elysium draait nu in de bioscoop, ook in IMAX!

Wij geven 2×2 vrijkaarten voor Elysium en 2x de dvd van District Nine weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Welke acteur speelt in Elysium de rol van Max? Je kan meedoen tot en met 29 augustus 2013. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

14.8.2013
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!