The Butler

thebutlerpv02

In The Butler kruipen Oscar© winnaar Forest Whitaker en Oscar© nominee Oprah Winfrey in de huid van butler Cecil Gaines en zijn vrouw Gloria. We volgen het leven van de butler die gedurende drie decennia zeven Amerikaanse presidenten diende, waaronder Richard Nixon, John F. Kennedy en Ronald Reagan. De film, die zich afspeelt tijdens de opkomst van de civil rights movement, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Eugene Allen, die vanaf 1952 daadwerkelijk butler was van zeven Amerikaanse presidenten en deze bijstond tijdens beslissende momenten in de geschiedenis.

The Butler is vanaf 5 maart te koop op Blu-ray en DVD!

Wij geven 2x de Blu-ray van The Butler weg. Volg of like ons en beantwoord de volgende vraag: Wie speelt in deze film de rol van Cecil Gaines? Je kan meedoen tot en met 20 maart 2014. Veel succes!

Uw naam

Uw e-mail

Antwoord

Vul de code in: captcha

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Maximaal één inzending per persoon. Onder voorbehoud van wijzigingen.

4.3.2014
 
Auteur: FilmsWinnen

Op FilmsWinnen doe je elke week mee aan de beste prijsvragen. Zo maak je kans op Blu-ray's, DVD's en Vrijkaarten. Ook kun je hier terecht voor een overzicht van alle nieuwe films en trailers!